rosa film2
Kontakta oss via mail:
 showdans@live.se

 

Laila, startade "Showdans" här i Övik 2004 tillsammans med Medborgar-skolan. Nu driver hon det helt i egen regi. Hon har fått sin dansutbildning i Stockholm och tycker att showdans är roligast och hon älskar musikaler.

Naima
är väldigt smidig och gör dom snyggaste hoppen. Hon gick dansestet och tränar både jazz och balett flera gånger i veckan.
Naima bor i Usa under ett år nu och jobbar som Au-pair.

Anna
är teater-ansvarig. Hon har sin bakgrund som drilltjej och har alltid varit en teaterapa. Anna har skådespelat i flera musikaler och teateruppsättningar

Signe
är den stuffigaste av oss. Hon började dansa showdans när hon var 4 år. Tyvärr har Signe flyttat till Umeå för studier men kommer synas hos oss ibland som vikarie och som ljudansvarig på föreställningarna.

Isabell
är en pedagogisk och barnkär person som är väldigt intresserad av motion och hälsa. Som liten tränade hon gymnastik. Isabell älskar den energin och glädje som barn sprider när dom har kul.

 

Stina
är Lailas dotter och började dansa när hon var 3 år och gör  sin fjärde termin som ledare. Hon gillar all dans förutom balett. En pedagogisk tjej som förutom dans också älskar matte.

Moa
började dansa när hon var 5 år. Nu dansar hon både showdans, jazz och hiphop. När Moa blir stor vill hon ha sin egen dansverksamhet.


 

Emilia började dansa när hon var 4 år. På fritiden spelar hon även innebandy och fotboll. Emilia vill bli förskolelärare när hon blir stor.

Ebba
är en mycket pedagogisk tjej som vill bli förskolelärare när hon blir stor. På fritiden dansar hon och går på scouterna.

Tuva
är en väldigt vig och gymnastisk tjej som lär sig själv på studsmattan. Hon började dansa när hon var 8 år och har sjungit så länge hon kan minnas. Tuva vill jobba med musik eller dans när hon blir stor.

Elina
har alltid älskat att stå på scen. Hon började dansa balett när hon var 5 år och har gått i kör när hon var liten.  Elina vill bli veterinär eller hålla på med dans när hon blir stor.