rosa film2

Viktig information

Klädrep
Den här veckan har vi klädrep. Det betyder att vi tränar alla danser i samma kläder som vi ska ha på föreställningen, så vi ser att det fungerar. Ni som ska ha vita kläder, tänk på att vitt lätt blir genomskinligt, så ha gärna något extra under. Är ni osäkra vilka kläder som gäller för er grupp, gå in på hemsidan. www.showdans.se

Sista gången
Det är sista gången för många av våra grupper, så det blir lite mer lek, ballongeroch en liten avslutningspresent 

Te-party
Kom gärna och träffa sagoprinsessorna i Örnparken på lördag 28/5 kl 11-12

Acro-instensivkurs
Vill du prova på acro? Eller lära dig svårare tricks? Passa på och anmäl dig till vår intensivkurs i acro. 5 st 60 min pass innan midsommar. Hör av dig om du är intresserad så får du veta mer. Gruppindelningen är kunskapsbaserad. Från de födda 2016 och uppåt.
sön 12/6
Tis 14/6
Tor 16/6
sön 19/6
tis 21/6

V.22
Flyttar vi till teatern. Ändrade dag och tid. Titta på hemsidan för att se vad som gäller för er grupp.

Det var några missar på hemsidan, och de är nu rättade. Om ni hann köpa biljett till fel föreställning, hör av er så löser vi detta.

Om ni tappat bort ett mail eller är osäker på vad som gäller, ta för vana gå in på hemsidan och läs på nyheter och på gruppens information, vi uppdaterar konstant.

Vet ni att ert barn inte kommer kunna vara med på föreställningarna skulle vi verkligen uppskatta att ni meddelar det via mail så snart som möjligt.

"Sitta med barn"- biljetterna kan ni endast boka den föreställning som ert barn ska sitta i salongen. För att vara med ert barn i foajén behövs ingen biljett.

I foajén kommer det finnas ledare på plats stora delar av föreställningen, men inte hela eftersom dom också dansar. Det brukar dessutom finnas många föräldrar där och vi är jätte tacksamma att ni hjälps åt att hålla barnen lugna och tysta.

Innan ni köper biljetter, dubbelkolla så ni köper till rätt dag och vänta inte för länge. Biljetterna brukar sälja slut fort.

För specifik information
 Gå in på "Gruppernas egna sidor" och välj eran grupp. Där finns information som gäller din grupp och filmer så man kan träna hemma.

Alla får se en föreställning
Alla grupper har blivit tilldelade en föreställning som dom får sitta i salongen och titta på, men dom dansar sin dans ändå. Ex: Lotta ska vara med i dans nummer 5. På andra föreställningen står det att hon ska sitta i salongen. Då sätter sig Lotta i salongen med sin grupp och tittar på teatern och danserna från början. Sen kommer Isabell och hämtar upp Lotta och hennes grupp för att dom ska upp och dansa. Efter dansen går de tillbaka till sina platser i salongen för att se resten av föreställningen. Strax före slutet kallas alla barn upp på scenen för att dansa Bumbibjörnarna tillsammans. När Bumbibjörnarna är slut går Lotta till sina föräldrar på en plats dom har bestämt i förväg.
 
Det är viktigt att ni gör upp med era barn om vart ni ska träffa dom efter föreställningen. De större barnen får gärna använda sceningången och de mindre barnen foajén.
 
Hur gör jag om jag behöver vara med mitt barn under föreställningarna?
En till vanlig fråga är: Hur gör jag om jag behöver vara med mitt barn under föreställningarna? Vi har placerat dom yngre barnen ute i foajén eller garderoben (inte så hemskt som det låter) där det finns plats för föräldrar att vara tillsammans med sina barn.
Den föreställning som barnen ska sitta i salongen och titta på kan en förälder köpa en biljett och sitta tillsammans med sitt barn i salongen. Köp då biljetten som heter ”Sitta med dansbarn”. Då kan ni sitta på de dansande barnens reserverade platser (långt fram) Om man som förälder sitter med barnen där måste man sjunka ihop så man inte är i vägen för barnen bakom. 
Om man sätter sig tillsammans med sitt barn någon annanstans är det omöjligt för oss att veta vart vi ska hämta barnen. Därför är det viktigt att dom finns på de utsatta platserna, gäller även bakom scenen.
 
Vill man som förälder se alla föreställningarna köper man biljetter till alla 4.
 
BILJETTER
För att köpa biljetter går ni in på vår hemsida www.showdans.se och klickar på webshop. Biljetterna brukar sälja slut ganska fort till alla föreställningarna. Biljetterna går att köpas redan nu, men endast till föräldrar och syskon. Finns det några kvar efter den 20 maj är det fritt fram för alla. Så vänta inte för länge med att köpa. När biljetterna är slut är dom tyvärr slut, även om man säger att ens barn bara kommer dansa just den föreställningen.
När ni lagt biljetterna i varukorgen och går vidare till kassan kommer ni skickas vidare till payson, där gör ni betalningen på en gång. När detta är klart får ni ett mail, en orderbekräftelse. DET är era biljetter. Skriv ut mailet eller visa upp det på mobilen på Teatern.
Om ni inte får ett mail direkt kolla i skräpkorgen så det inte hamnat där, alternativ att det kan ha blivit fel med betalningen. Ibland händer det att ni skrivit in fel mailadress eller missat en bokstav, hör av er till mig om ni vet att betalningen gått igenom. Om betalningen inte gått igenom har ni inte köpt biljetterna.

GENREP PÅ TEATERN
V.22 Genrepsvecka. Det innebär att vi tränar på Folkan teatern (ingen träning i dansstudion)
Alla grupper har en liten stund med "prova-på-scenen-tid" och den tiden är inte er vanliga träningstid. Vi kommer gå igenom vart man ska vara när man inte dansar, vart man hittar toaletter och nödutgångar och annan viktig information om föreställningarna. Föräldrar får gärna vara med på genomgången.
Den högra kolumnen visar gruppnamnen och den vänstra vilken tid ni ska vara på teatern.
Ex: Mitt barn dansar på torsdagar kl 16,30, då ska jag vara på teatern på Tisdag 31/5 kl 16,00-16,20
Se schemat lite längre ner.
Till genrepet måste ni använda sceningången till Folkan. Denna finner ni från Nytorgsgatan och sen nerför en lång trappa. .Det får inte vara någoti trappan eftersom det är en nödutgång.

Mvh Laila